ONLINE TURISTIČKA AGENCIJA

Novost u našim zakonima, je i to da ja sada moguće otvoriti svoju online turisticku agenciju. Idealan posao za komunikativne ljude, za sve one koji imaju iskustva ili zele da nauče o prodaji aranžmana. Rad od kuće , putovanja, upoznavanje novih destinacija u cilju bolje prodaje. Da bi ste počeli ovakav posao, potrebna su minimalna ulaganja. Licenca i registracija firme, web stranica, program za vodnjenje agencije i onog dela poslovanja koji treba pripremiti za knjigovođu.
Mi vam, za početak ovog posla nnudimo i vise od toga. Osim izrade Web stranice, sa verovatno najvećim iskustvom u ovoj oblasti ( Preko 100 agencija iz zemlje i okruženja je nama ukazalo poverenje), u nasem "paketu" je i sofwer za vođenje turističke agencije. Program za subagentsku ili program za organizatorsku agenciju. Oba programa se svakodnednvno ažuriraju, prate sve promene zakona, i potrebe tržišta. Na tom programu, samo u Srbiji radi preko 70 turističkih agencija, (neke od njih preko 10 godina).
Ono što je jedinstveno u našoj sveobuhvatnoj ponudi je platforma za rezervisanje avio karata, hotela , rent a car koja obuhvata sve avio kompanije osim low cost kompanija, preko 250.000 hotela širom sveta online.
Sve što je potrebno za rad jedne turističke agencije nalazi se u ovom paketu.
Za svaki od naših proizvoda, podrazumeva se i obuka. Obuka održavanja sajta i unosa novih ponuda. Rad na softwer-u, pravilan unos i korišćenje baze podataka. I, naravno kurs kako rezervisati najbolje avio karte, pronaći hotele na željenoj destinaciji, uporediti cene sa onom sa drugima.
Online travel agent je idealan posao za sve one koji žele dinamičan posao, od kuće. Za sve koji vole da komuniciraju sa drugim ljudima. Može biti i porodični posao, ali isto tako i posao koji ćete raditi uz postojeći.
Za sve one koji žele početi ovakav biznis, mi smo ne samo neko ko će vam alatkama omogućiti tako nešto, već i neko ko će vam "u paketu" preneti svoja iskustva (28 godina rada u turizmu. Od toga 15 godina, vlasnik agencije, rad u turističkom programerstvu punih 20 godina..Rad na online rezervacijama od 1997 godine, poznavanje domaćeg tržista. Kako potrebe klijentele,tako i ponuda turističkih agencija ).

Mnogi su načini saradnje koju vam možemo ponuditi. I čitav spektar proizvoda neophodnih za rad jedne turističke agencije. Bilo da je ona klasična, bilo online turistička agencija.

Web design ONLINE TRAVEL AGENT
avio karte AVIO KARTE ONLINE
AgTravelSoft Web-Edition Ver. 1.0 program za turističke agencije
Izrada sajt za turističku agenciju SAJT ZA AGENCIJE

REZERVACIJA HOTELA ONLINE

1-HOTELI ONLINE

REZERVACIJA HOTELA ONLINE

Pristup online rezervacijama hotela i avio karata dostupan samo registrovanim agencijama.

Sunny travel

Sajt za turisticku agenciju

Otvorite svoju online agenciju
Monix travel Monix travel
Deus travel Deus travel
13 godina iskustva

Mi nismo prodavci sajtova

Mi smo vasa produzena ruka

Leave your comment