06/11/2012

Opis sajta

Funtours je od 2002. godine online podrska agencijama za online rezervacije hotela, transfera avio karata .Preko 300 agencija iz Srbije i regiona koristi nase usluge, i rezervacioni sistem koji odrzavamo.

Koriscenje ove ” alatke” je besplatno i jedini uslov jee  da turisticka agencija sa nama poseduje ugovor o koriscenju programa. Nakon toga, od nas dobije pristupnu sifru za koriscenje i online rezervacije.

 

Pre skoro 10 godina, smo spojili znanje i iskustvo koje imamo u turizmu, sa internet i web tehnologijama, te smo pristupili i izradi web stranica. U pocetku je to bilo samo za uristicke agencije, da bi smo  vremenom poceli da dobijamo od klijenata zadatke iz svih drugih oblasti…Tako danas, osim 40-ak agencija u Srbije nase sajtove iz svih oblast imaju firme u Nemackoj , Holandiji,  Svedskoj i Izraelu…Za manje i srednje sajtove najcesc koristimo Word press dok za izradu sajtova sa velikom bazom i zahtevima koji zahtevaju posebno osmisljen program, radimo na Aspx.net platforrmu (Npr. Booking kom je  postavljen i radi na jednoj takovoj platformi )

Web dizajn , izrada internet stranica , specijalnost turizam i turisticke aencije. Softwer za vodjenje turisticke agencije…Program pomocu kojeg organzatori ili subagenti za lakocom imaju kontrolu baze podataka .

 

Softwer za vodjenje agencije . Turisticke agencije  subagenti ili organizatori.

 

 

Program za turisticke agencije
Author Rating
Agregate Rating
no rating based on 0 votes
Ag travel soft
Ag Travel soft
Windows Xp, Win7, Win8, Win10
Windows
Software Category
TURIZAM
300 -1200 €
EUR 300-1200
http://funtours.rs/softwer-za-turisticke-agencije/

Ostavite komentar