Revolution Slider Error: Slider with alias gallery not found.
Maybe you mean: 'headers' or 'homepage-slider-test1' or 'homepage-slider-test2' or 'homepage-slider-test' or 'rezervacije'

Sajtovi iz raznih oblasti

Deo sajtova iz razlicitih oblast koje smo radili

Turisticke Agencije

Da li ste videli negde ovakav spisak ?

Sajtovi za turiticke agencije sadrze  sve sto je, jednoj turistickoj agenciji potrebno, bilo da je turisticka aeencija subagent, bilo ja rec o turistickoj agenciji koja se bavi organizatorskim poslovima.

Galerije gotografija , Slide show iz vise slojeva (slike na slici  sa raznim animacijama)

Mogucnost postavljana video prezentacije (Ukoliko agencija poseduje svoje snimke.)

On line upita direktno sa stranice smestaja. I ono sto je NOVO poseduje mgucnost ugradnje i online bookinga u realnom vremenu sa mogucnoscu uvida u trenutnu raspolozivost smestaja, samostalne , direktne rezervacije preko sajta. Po cemu smo trenutno jedinstveni na trzistuu. Mogucnost online bookinga i  placanja Pay palom ili uplatnicom..Sajt je  moguce povezati i sa nasim softwerom tako da istovremeno unosite na jednom mestu vase kapacitete .

Zvaki vas zahtev u vezi poslovanja turissticke ageencije , verujemo  da  smo  vec imali  i da potpuno razumemo problematiku. Jer sem naseg poznjavanja web dizajna, trojica nasih zaposlenika imaju sve zajeedno  45 godina iskustva rada u turistickoj agenciji..I 30 godina rada na sajtovima..

 

Jos malo iz turizma

Deo hotela i smestaja i destinacija koje smo radili

Samo deo nasih sajtova koje smo radili

 

Izrada sajta se najcesce vrsi na WordPress platformi. Iako smo poceli i prve sajtove na nekim platformama, radili na Joomla platformi (Do tada su se sajtovi radili rucno u PHP i ASP.NET tehnologiji ili narodnim jezikom "Rucno" )

Na WordPress smo presli medju prvima jos 2010 godine, uocivsi jednostavnost i olaksanu CMS pozadinu sajta, koja je korisniku olaksavala upravljanjem i dodavanjem novog sadrzaja. Jednostavnost u pisanju programskog koda. Tu istu jednostavnost je i Google ubrzo uocio. Tako su, sajtovi radjeni na ovoj platformi imali bolji rezultat u pretragama.. Danas je ova platforma najzastupljenija i od onda se samo razvijala tako da danas vise nije rec o programu za koje sami programeri trebaju praviti dodatke. Danas za skoro sve oblasti i za svakog klijenta postoje dodaci koji su, ili besplatni ili za pojedinacne sajtove, zbog masovnosti, kostaju manje od 2 sata programerskog rada.

Tako recimo, jedan zahtevan i komplikovan, Slide show za koji bi jednom programeru trebali meseci rada, na trzistu stoji 19€. Takvu cenu opravdava cinjenica da ako stvarno vredi, vrlo brzo ce se prodati i naci primenu, na desetine hiljada sajtova sirom sveta.

Samo za sajtove sa ogromnim bazama tipa sajta Kupujem prodajem, jos uvek radimo sajtove u Asp tehnologiji..(Tehnologija po kojoj je uradjen recimo Booking.com ).

Rad u wordpressu znatno pojeftinjuje cenu izrade sajta. Jer, samo se vreme utroseno za izradu sajta , naplacuje. A WORDPRESS znatno smanjuje potrebno vreme za izradu jednog sajta.

Mana platformi je ta, sto je programski kod dostupan svima, pa i Hakerima koji uvek traze nacin da prodru u neki sajt. Tako da, kada nadju prolaz kroz neki dodatak Word pressa, krenu u potragu za sajtovima koji taj dodatak imaju. I na isti nacin "napadnu" i ugroze sadrzaj na hiljade sajtova sirom sveta...

Resenje za ovakve napade je stalno azuriranje sajta i njegovih dodataka, uklanjanje starih, u slucaju da nemaju "zakrpe" od novih virusa i napada..

en_USEnglish
en_USEnglish